Andra dagen på jobbet

Ja så var jag tillbaka på jobbet igen. Underbart. Fantastiskt att man faktiskt kan längta till sitt arbete. Det gjorde jag INTE hösten 2009. Mycket berodde på en chef som inte kunde inspirera och coacha och som dessutom drack på arbetstid. Nej, det var inte kul. Jag var så less att jag planerade att försöka hitta nytt jobb. Har ju lite kontakter både här och där vad gäller media. Men så slutade han under väldigt dramatiska former, så från en dag till en annan var vi utan ansvarig för tidningen. Ja sedan vet ni historien, jag tog över den posten (motvilligt till en början eftersom jag strax innan bestämt att jag i alla fall skulle dra ner min arbetstid till max 4 dgr/vecka) och nu är jobbet fantastiskt inspirerande och roligt. Vi är ett himla glatt gäng som nu jobbar intensivt med tidningen och har lyckats otroligt bra. Jättekul.

Är det någon som är intresserad av att få reda på allt inom fastighetsbranschen så meddela mig så får ni tidningen i brevlådan varannan månad :-)


Just nu ligger vårat affärssytem nere (händer ibland tyvärr) och vi kommer därför inte in och kan se vilka vi skall kontakta idag - väntar, väntar!!!!

Tror jag tar mig en kopp kaffe och kollar in vår produktionslista så länge!

Mitt skafferi

Först vill jag bara berätta - mår mycket bättre. Har kvar halsontet (knepigt egentligen för det onda brukar ju försvinna ganska fort men hosta och wiskyrösten sitter i) och en del av hostan, däremot fick jag sova hela natten UTAN hostmedecin. Så nu har jag sovit gott i 3 nätter och självklart bidrar det till att läkprocessen går fortare. Skulle varit i trädgården idag och planterat lite växter som jag köpte till 50 % rabatt när vi åkte upp till Stugan igår, men det får nog vänta tills imorgon. Hoppas på mindre blåst och mer sol då!!!

Men nu till överskriften. Vad sägs?Spritflaskorna är inget ni skall se...dom bara fanns på plats också men alla mina älskade burkar. Och egetgjorda etiketter.Sådant här ÄLSKAR jag. Nu har vi dessutom flyttat allt till frostfritt ställe upp i Boa. Vi köpte en Ivar bokhylla och nu står dom i rad på rad. Skall fota och visa upp senare.

Ojdå upptäckte att herr H har programmerat kameran så att den visar dag och år....men inte är det väl 2022 ännu??? Detta får han rätta till.

Nu har jag några burkar kvar....men en hel del bär...... ja, ja jag får vänta tills burkarna blir uppätna och samla till ny omgång senare. Allt ligger ju säkert i frysen så länge.

RSS 2.0