Rolig historia

Två killar irrar runt på ett varuhus när de plötsligt krockar med sina kundvagnar. Den ene: ursäkta krocken, men jag letar efter min fru och såg inte dig. Den andre: vilket sammanträffande, jag letar också efter min fru. Den ene: jaha, jag kanske kan hjälpa dig, hur ser din fru ut? Den andre: hon är lång och har långa slanka ben, mörkt långt hår, toppiga bröst och en fast rumpa. Hur ser din fru ut? Den ene: skit i henne, vi letar efter din!!!

Ha en underbar helg!

Les Paul - idag skulle han fyllt 96 år!

Kanske undrar ni varför jag skriver om detta...jo för jag uppmärksammade att det idag är 96 år sedan Les Paul föddes (google hade detta på sin förstasida) och han har varit en av mina stora musikidoler. Vilken gitarrvirituos!!!!
Så här skriver Wikipedia:

Les Paul, eg. Lester William Polsfuss, född 9 juni 1915 i Waukesha, Wisconsin, död 13 augusti 2009 i White Plains, New York, var en amerikansk jazz- och popgitarrist och uppfinnare. Han är känd som en av de mest inflytelserika personerna inom utvecklingen av elektriska musikinstrument och inspelningstekniker och är en pionjär inom utvecklingen av den solida elgitarren, multitrackinspelningen samt olika reverb och ekoeffekter.

Här är bara en av hans fantastiska konserter. Lyssna och njut och var ni inte en fan innan så blir ni det nog efter
detta! Tror han är 88 år här!



29,8 grader i skuggan.........

....vi försmäktar.

Det är ju så att vi är inte riktigt vana ännu vid denna värme. orkar nästan inte röra på mig utan att få andnöd. Svetten rinner av mig och duschen är en ofta besökt inrättning. Vi skall snart ta oss in till stan....där är det väl ännu varmare.... och snart kommer åskan!

Ja hösa pösa eller hurpa snurpa... eller för mycket och förlitet skämmer allt...... fast de andra dagarna här under ledigheten har varit HELT FANTASTISKA. Jag har bott utomhus mer eller mindre. Bränt upp ryggen (som vanligt denna tiden, går ju hela tiden nerböjd över grönskaslanden och rabatter och buskar) men inte värre än att det bara småsvider om jag kliar mig på ryggen. Har sovit som en stock i natt så värre än så är det alltså inte.


Ja, nu skall det bli regn och rusk hela resten av veckan. Det är ok, vi jobbar ju ändå så låt det regna och låt markerna få den vätska dom behöver just nu. Får se hur kraftig åskvädret skulle bli men dom varnar ju för ett VÄLDIGT kraftig åskväder. Stackars alla som inte gilalr åska. Men det är strax över och då känns luften ren och klar igen. Måste komma ihåg att stänga av och dra ur alla sladdar till alla datorer mm. Räcker med att en dator gick åt pipan (vilket knepigt uttryck föresten...)



Nu har våra vårgäster flyttat!

Med lite sorg i hjärtat måste vi acceptera att våra helt ljuvliga vårgäster nu flyttat ut, det handlar om våra fantastiska Pilfinksfamilj och Blåmesefamilj.

I förra veckan flög  pilfinksungarna iväg och imorse lämnade även våra blåmesungar. Har nu följt dom nästintill varje dag. Skönt för de stackars fågelföräldrarna för oj vad de flugit fram och tillbaka med mat till dessa fullkomligt omättbara ungar. Nu har föräldrarna fått semester och ungarna har flugit ut på nya äventyr. Nu skall holken städas och så hoppas vi att dom kommer återigen nästa vår.


 

Visst är det helt fantastiskt!!!!

RSS 2.0