Nu var det läääääängesedan!

Ja nu var det allt väldigt längesedan jag skrev något här.
 
Det har ju blivit så att jag skriver på facebook och så blir det inget här.......men nu är jag här igen.
 
Ja, sedan sist så har det hänt en hel massa faktiskt.  Det som känns störst är väl att jag har slutat på Hexanova och haft en vääääldigt lååååång semester.
 
Jag har njutit denna sommar och förhöst mer än något år annars. Syltat, saftat, torkat, pressat juice, varit på havet (fram tills motorn sa godnatt, godnatt) och njutit av vår underbara skärgård, fått en massa krabbor som nu ligger i frysen och så plötsligt tog all ledighet slut!!!
 
Jag jobbar numera med marknadsföringen hos en tidigare kund som bad mig komma över till honom och bistå i allt marknadsarbete, jag säljer annonser för en annan tidning när jag inte jobbar med marknadsföringen och har ett ytterligare säljjobb på G.
 
Nej, jag jobbar INTE ihjäl mig. är däremot disciplinerad och jobbar från 09,00 till ca 17,00. Tar lite raster emellan varven, kanske tar en tur med Ebba, tar mig en kopp te i lugn och ro.....jag har det så innivassen bra!
 
Det har varit en fruktansvärt jobbig tid på Hexanova det sista halvåret. En arbetssituation jag inte önskar någon!!! Är så glad att jag hade kuraget att säga upp mig utan att ha nytt jobb i sikte. Men det löste sig ganska snabbt. Först ringde en, så ringde en till och slutligen en till efter det. Jag har även blivit erbjuden ett rektorsjobb men det sprack p.g.a. att jag inte har någon pedagogisk utbildning. Det var nog lika bra det för DÅ HADE JAG FÅTT FULLT UPP! Att vara rektor i en skola som har en hel del problem skulle ta oerhört mycket kraft i alla fall första halvåret. Och livet just nu passar mig alldeles förträffligt utmärkt.
 
Vi har haft en hel del vänner och familj här ute, med massa, massa mat och gott vin.
 
Vi har haft stora sommarfesten (där tyvärr fler var tvugna att tacka nej p.g.a. båtproblem och sjukdom), vi har haft vår kräftfest på verandan. Alla barn fick hamburgare innan och sedan film på TV.
 
Lite bilder därifrån:
 
 
De flesta gästerna på plats inklusive två speciellt viktiga personer denna dag. Min Magnus och goa Henrik som bägge fyllde år just denna dag.
 
 
Här var det glass och ungar högt och lågt!
 
Ja så vi är kvar på landet och kommer nog så att förbli ett tag till. Kanske vi åker innågon helg för att gå på bio eller bara njuta av stadslivet med restauranger och mysiga pubar.
 
Lite snabb uppdatering sedan sist. Lovar att det skall bli lite mer flitigt fr.o.m. nu.

RSS 2.0