Idag skall det STÄDAS!!!!

Idag åker vi in till stan och röjer upp och städar efter att köket nu är mer eller mindre klart. Några småsaker som Håkan skall göra men nu fungerar allt och skåpen skall fyllas och lägenheten städas. Det ser just nu ut som ett bomnedslag i lägenheten men det är ju bara lite kraftarbete som behövs och sedan har vi en fantastisk lägenhet igen med ett helt nytt kök!!!! UNDERBART.

Har varit barnvakter igår kväll föresten. Passade lille julius och hans storebror Joel. Julius är drygt året och Joel är 8 år. hade en jättemysig kväll och båda pojkarna är så lätta och goa att ha och göra med. Solstrålar bägge två. julius börjar ju prata och säger både Tinna, Håkan och Ebba. Härmar det mesta och är JÄMT glad! en sådan liten soltråle!!!

Vad jag gjort för övrigt i helgen...jo röjt och städat på landet också. Lite ute i trädgården också men det har inte varit lika gott som förra helgen. Och nu skall det tydligen bli lite ostadigt veckan ut. Vi kommer nog att vara mycket i stan och då är det ju bra att det inte är sommarsol och värme ute.

Skickar kort när vi är klara!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0