Vilken herrans helg!!!!

Helgen började ganska lugnt för att sedan stegra till oanade höjder!!!! (Oj vad klurig jag är)
Fredag med kokt falukorv och pepparotssås och lite mys framför TV´n med bl.a.a Skavlan. Vi bestämde att vi skulle komma upp i tid på lördagen för att hinna med allt vi tänkt oss.

Först var det loppisen i Kungälv (4 kassar kom vi ut med med allehanda ting till våra tillverkningshyllor(!?) och även lite till mig som redan är färdigproducerat som otroligt vackra handbroderade dukar för 40 kr!!!!! Otroliga priser.

sedan var det skogen igen och plocka trattisar. Först tyckte vi det var ovanligt dåligt med svamp. Så gick vi över vägen och där var det bara FULLT AV SVAMP. vi plockade och plockade och plockade. hade lite svårt att få med oss Charlöotte hem, hon hittade ideligen nya enorma ställen. ca 20 liter kom vi hem med. Nu går torken för fullt och vi satt till åtta på kvällen. Sedan var det mat och magick på TV.

Däremellan mina kära vänner kom den stora händelsen, se nedan!!!!!!

 

Detta fanns på GP´s hemsida!!!!

Ja, hon sa ja, även om det tog lite tid för henne att förstå att den där banderollen som flög över stan och över dom själva där dom satt vid Masthugtgskyrkan och drack ramlösa och åt ostron, faktiskt var menat till henne. Hon tyckte att det måste vara en väldigt gullig kille som skickar upp ett plan med frieriet i en banderoll efter planet!!! Tog några varv innan hon fattade. Fast halva vänskapskretsen begrep!!! Ja så stundar bröllop inom ett år.

 

föresten läs GT imorgon....där kommer hela historien. GT idag har också slagit upp stort men där vet dom inte vilka det är!!!! Lite kul. Ja dom blir väl snart kändisar. vi får väl se!!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0