Dunderkurer mot förkylning

Är det någon som har dunderkuren så att jag snart blir frisk??? Jag blir så himla less på detta. Behöver komma till jobbet imorgon!!!!! Läste den här på nätet...verkar en aning bökig..eller?

Koka upp en STOR kastrull med vatten, lägg ner apelsiner, pepparrot, vitlök (sen var det säkert ngt mer som jag inte kommer ihåg) koka tills det går att göra sönder lite lätt, så det blir överkokt. Sedan hämtar du ett lakan och en pall, placerar kastrullen på golvet och sätter pallen bakom, lägger i TIGERBALSAM i kastrullen (har fortfarande på locket) tar av dig kläderna sedan lägger du lakanet över dig och kastrullen så du är instängd, och försöker täppa till eventuella hål (alla går inte) sedan tar du av locket och sitter under lakanet i värmen och den jobbiga doften, och andas djupa andetag i ca 10 minuter. Detta renar näsgångar, du känner dig piggare genom att du får in så mycket dofter i kroppen + att du svettar bort dåliga saker från huden. Efter tar du dig en dusch och lägger dig framför tvn med en kopp te!


Undrar om det där personen glömt var någon viktig ingrediens??? En god vän på facebook skrev att imundiga sprit är bra... jämförde med den kända metoden "handsprit". Nja...kanske hellre då dricker te, dricker te, dricker te....och besöker toaletten för att tömma ut allt te.

Strepsil skall Håkan få köpa idag. Även det där man snusar in i näsan som luktar eukalyptus. C-vitaminer har jag. Fick även tips från en annan vän att äta vitlök. Skall göra linssoppa med tomat och MASSOR av vitlök. Håkan lär väl få slaget när han kommer i em.

Näsdropparna körs numera regelbundet. Och Ibumetin mot halsont och feber!!!

Bläääääääääää

Kommentarer
Postat av: jessi

jag brukar övedosera c-vitamin, både i tablettform och så apelsiner. Sen propagerar pappa alltid för de där medlena på hälsokosten mot förkylning , kommer inte riktigt ihåg vad de heter nu enchina..nånting.. han säger att de förkortar förkylningen med flera dagar.

2010-09-28 @ 13:56:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0