Alla dessa fantastiska "utlandsvenskor"!




Har ni tänkt på vad alla dessa fantastiska "svenska fruar i USA" har mycket att säga om svenskar. Har än så länge inte läst en enda artikel eller uttalande som ligger på en någorlunda normal intelligensnivå.

Nu senast var det en svenska i New York som tyckte att svenska ungdomar är slappa och inte tar dom jobb som finns tillgängliga för dom lever hellre på socialbidrag!!! Hör ni??? Jag blir bara så trött. Hon har nämligen som hon skriver, jobbat hårt för att få det livet hon lever idag i USA. Gift sig till rikedom...ja jädrar vad hon har jobbat!!!!

Jag brukar kommentera ganska vasst när folk skall beskriva olika nationaliteter. T.ex så pratas det gärna om "amerikanare är ju knäppa p.g.a. ditt eller datt". Vad då amerikanare. Amerika är en kontinenet med en otrolig blandning av förutsättningar och livsstilar. Att människor som växer upp och lever i Virginia inte upplever saker och ting på samma sätt som människor som växt upp och bor i Californien är väl ganska självklart. Ändå pratar man om "amerikanare" i stort och över ett bräde. Snälla nån, bara lilla Sverige...jämför en norrlänning med en skåning. Ändå pratas det om "vi svenskar"!!! Och nu pratar denna människa om svenska ungdomar över ett bräde. Snälla stäng truten och le och se vacker ut. Det kan du men låt inte munnen prata förrän hjärnan är påkopplad!!! Och den är nog inte påkopplad så ofta! Undrar om hon inte vill bli en ny Anna Anka!

Ja alla dessa fantastiska kvinnor...vet ni att hon dessutom skrev i artikeln att "folk undrar varför jag är med i denna serien. Det beror bara på att jag vill tala om för svenska ungdomar att man faktiskt kan komma så här långt om man bara bestämmer sig och jobbar hårt". Alltså att bli gift rikt!!! Otrolig personlighet, eller hur???!!!

Föresten har ni tänkt på en sak - alla är blondiner....ja, ja nu skall vi inte dra alla över en kam!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0