Haft en helt underbar lördag!

Fick finbesök igår. Jonas, Anki och charmtrollet Jamie var här. Fick i princip en hel dag ihop. Dom kom kl 11 AM och åkte vid 7-tiden PM (eller något ditåt, kollade inte klockan).

Först hade vi lite brunch med pannkakor och smothie och lite annat. Vi hade tagit fram stora billådan till Jamie och snacka om lycklig kille. Till slut SATT han i lådan och plockade upp bilarna. Och så snackade han och så pussades han (när man bad om puss alltså) och så skrattade han. 

Sedan tog vi en biltur runtom här i området. Först ut var Tofta Herrgård och stallet med alla islandshästarna. Det var bara 5 hästar inne, alla var ute i blötsörjan. Men Jamie var så nöjd ändå. Skräckblandad glädje kan vi säga att han hade, vågade inte ända fram att klappa hästen trots pappas trygga famn.



En skräckblandad blick som väl säger allt!! Visst var det roligt men just idag lite väl spännande.

Sedan körde vi runt lite medans en liten herre somnade i sin bilstol. Åkte ner till Kovikshamn och sedan ner till vår lilla hamn och visade mitt "gamla" hus och lite till.

Väl hemma igen var snart nyvakna Jamie en teaterapa av Guds nåde. Han satte sig i stolen precis som pappa och skrattade med hela kroppen. Han dansade till bamselåtar, han var trummis i värsta rockbandet och han lekte tittut bakom stolsryggen. 

Jag lagade middag mellan gapskratten och när jag återfått några av rockstjärnans trumset. Middagen som bestod av köttbullar med potatismos och sås och lingonsylt åt han däremot med andligt tystnad. Åt och åt! Ja han hade ju inte ätit så mycket innan (en smörgås vi brunchen och så åt han nästan bara grädden till pannkakorna...lite popcorn innan maten..så ja, han VAR HUNGRIG). 


Så här sitter min pappa när han kopplar av. Visst är det himla roligt!!!!

Denna underbara gosse och dessa fantastiska föräldrar. Jonas har ju alltid varit en av mina favoriter och Anki, ja vem kan inte tycka om denna mjuka, goa tjej. Vi pratade en massa under dagen och jag måste faktiskt säga, en sådan helt underbar lördag det blev. Snacka om en priviligerad mamma Tinna!!!!

Detta kommer vi snart att göra om igen. Och tänk när sommaren kommer.....då mina vänner, då blir det dessutom havsbad för hela familjen och grill i Stugan efteråt.

Idag skall vi till ännu en barnfamilj och mysa till det. Är bjudna till Henrik ochJjessica och deras lille Leo! Skall bli jättekul! Vilken helg vi har fått! Bara en massa, massa mys!


Kommentarer
Postat av: Anki - mamma till Jamie

Tack tack tack för en otroligt mysig och underbar dag! Alla stortrivdes vi hos er och det kändes som semester ;) lugnet och ert härliga sällskap <3



Det märktes långa vägar att Jamie och Fidde hade en kanondag de också :) så kul att se och så kul att vi fick komma till er! Räkna stort med ert flertal till besök och i sommar blir det massa sol och bad :)



Bamsekramar från oss :)

2012-02-19 @ 12:14:44
URL: http://ankihansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0