Vilken lördag!

Denna lördag var ju helt fantastisk. vilket underbart vårväder. Den nya holken som Håkan satt upp under taknocken på "Verkstan" (boden uppe vid parkeringen) har haft besök och vi hann inte se arten, men någon liten fågel har varit där och inspekterat.

Hela lördagen så "vårstädade" jag Stugan. Köket tvättades från golv till tak, låg t.o.m. med tandborste och tvättade rör och lister, nu är det så rent det kan bli. Toalett och övriga huset fick också en rejäl rengöring. Känns så himla skönt. Bara det att öppna skåpsdörren till slasken (som verkligen behövdes rengöras) och se att allt är rent och fräscht är en glädje.Tvättade, tvättade och tvättade och hängde ut.

Nytvättade fönster, lite arrangemang för kryddväxterna och en underbar Sixten som sitter och kollar in allt fågelliv utanför. Han är för mätt och för lat att jaga dom men titta kan man ju alltid!!!



Håkan klippte nästa hela häcken, ett JÄTTEJOBB. Klockan halv sex la vi av. Vi hann med en kopp kaffe och macka till lunch på trappen också. I solgasset. Fläsklägg med rotmos till middag! MMMMMM!

En sådan helt underbar dag.
Idag är det helt annat väder. Grått, fuktigt och kallt!! Igår hade jag några fönster öppna nästan hela dagen (fönstertvätten var också nödvändig!!!) och ingen värme på i Stugan. Ändå var det inte kallt inomhus. Det hade inte fungerat idag. Sådan skillnad det kan vara. Denna sol som behövs så innerligt väl nu. Är så trött på snö och kyla så nu får våren gärna visa sig. Fast tulpanerna har ju faktiskt kommit upp några centimeter, snödropparna blommar och jag kan se att krokusen är på väg.

Så snart, snart är det trots allt vår. Läääängtar sååå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0