Klart för sommarfesten i regn!!!!

Förra året hade vi sådan tur med vädret på vår sommarfest. I år har vi fått förbereda oss på regn!!!! Vi är förberedda. Vi har först röjt ut hela vår veranda. Allt hamnade ute på gräsmattan. Grannarna trodde ett tag att vi skulle ha trädgårdsloppis. Ja vad skulle ni trott om ni såg detta?



Här ligger allt från hundmat till vackra Höganäskrukor och en gammal byrå (som åkte till tippen) medleksaker och flytvästar m.m., m.m.

När allt var ute från verandan började Håkan högtryckstvätta både väggar, tak och golv. Det skvätte så enormt att han behövde ha hela regnutrustningen på sig.



Visst syns det att väggarna är så rena att man tror dom är nymålade och kolla in golvplankorna. Det syns vart Håkan har högtryckstvättat och det som ännu inte nåtts av vattenstrålen!

Det tog sin tid och efter drygt en timma var hans rygg helt slut och altanen så ren att man trodde att väggarna var nymålade och golvet nytt. Sedan byggde han en bänk på långväggen som vi skall lägga kuddar på och ha som sittbänk på söndag. Infravärem och massor av lyktor och ljus kommer att göra det urmysigt på söndag.

Ny bänk, allt sorterat och placerat under bänken, det står lite saker ovanpå som våra grannar skall få ta del av innan det slängs. Ibland undrar man ju varför man sparat så mycket!!!!!!

Ja, sedan skulle allt in från gräsmattan. Ni känner säkert igen er...det där första är lätt att ta in och placera men det som till slut blir kvar, det man inte vet vad man skall göra av eller om det skall sparas eller om det skall slängas........ Det blev en hel del som slängdes och till slut var allt på plats, I lådor och kartonger under bänken och på hyllorna på andra väggen. Nu är där så städat och fint så nu kan vi ha vår sommarfest antingen det regnar eller är solsken. UNDERBART!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0